Reikälevyt

PP-Tuotteen vakiomallistosta löytyy runsas määrä erilaisia reikälevyjä. Levyjä on mahdollista saada myös asiakkaan piirustusten mukaan rei'itettyinä ja kuvioituina. Vakiomalliston reikälevyistä löytyy mm. design-kuvioinnit, kohokuviot, hunajakennot sekä perinteisemmät mallit pyöreillä ja neliön muotoisilla rei'illä eri kokoluokissa.

PP-Tuotteen reikälevyt ovat tyylikäs ratkaisu erilaisten rakennusten julkisivuihin - ja miksei sisätiloihinkin. Suosituimpia käyttökohteita ovat julkisivut, kaiteet, seinärakenteet ja erilaiset näkösuojat.

Levyjen materiaaleja ovat sinkitty teräs, ruostumaton teräs, alumiini, kupari sekä messinki. Teräs- ja alumiinilevyjä saa myös pulveripolttomaalattuina. PP-Tuotteen reikälevyt työstetään elementteinä ja merkataan työstön aikana, joten niiden asentaminen on helppoa ja nopeaa.

Reikälevypinnalle saa uuden ulottuvuuden valaisemalla sen eri tavoin - vaikkapa vuodenaikojen mukaan. Kestävyytensä ja kierrätettävyytensä ansiosta metalliset julkisivut ovat myös ympäristön kannalta suositeltava vaihtoehto.

Reikälevyt voidaan toimittaa määrämittaan leikattuina, taivutettuina ja pulverimaalattuina. Rei'itykset onnistuvat pyöreinä, kulmikkaina, soikeina tai asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityinä.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!


Reikälevyjen vakiomallit