Yrityksemme arvot

Kestävyys

Kestävyys on tuotteidemme ja toimintamme kivijalka. Julkisivumme suunnitellaan aina mahdollisimman kestäviksi ja pitkäikäisiksi. Siksi käytämmekin suomalaisia - laadukkaita - raaka-aineita. Ympäri Suomen löytyy kymmeniä vuosia liikahtamatta seisoneita PP-Tuotteen julkisivuja todisteena laadustamme. PP-Tuote on myös sitoutunut ISO9001- ja ISO14001-laatuvaatimuksiin.

Tuotteiden kestävyyden rinnalla kulkee aina eettinen kestävyys. Pitkäikäisillä ja kierrätettävillä tuotteilla kannamme vastuun ympäristöstämme nyt ja tulevaisuudessa. Vaalimme ekologista kestävyyttä myös tuotannossamme, jossa pyrimme jatkuvasti tehostamaan toimintaamme analysoinnilla ja tavoitteilla. Toimimalla materiaali- ja energiatehokkaasti säästämme paitsi luontoa myös itseämme. Tuemme myös suomalaista työtä ja taloutta tuomalla materiaalit ja raaka-aineet läheltä pienellä hiilijalanjäljellä.

Kehitys

Pysyäksemme kilpailukykyisenä kilpailijana markkinoilla ja kyvykkäänä tuottajana asiakkaillemme seuraamme, mittaamme ja analysoimme tuotantoamme jatkuvasti. Havaintojen pohjalta asetamme uusia tavoitteita, joiden avulla pyrimme kehittymään. Tuotekehityksemme ei taukoa, vaan olemme jatkuvasti uusien mallien ja suunnitelmien kimpussa. Viimeisen kahden vuoden aikana olemme julkaisseet 28 uutta reikälevymallia, julkisivukaseteista ja yksittäistuotteista puhumattakaan.

Asiakaslähtöisyys

Koska rakennuksen julkisivu on aina suuri ja tärkeä projekti, haluamme varmistaa, että lopputulos on sellainen, josta voimme olla ylpeitä yhdessä asiakkaan kanssa. Jotta jälki olisi moitteetonta, lähdemme liikkeelle asiakkaan haluista ja tarpeista. Jokainen työ suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin pystymme tarjoamaan omaa vuosikymmenissä karttunutta ammattitaitoamme asiakkaan ideoiden toteuttamiseksi.